Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
55 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. gegužės 14 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. gegužės 17 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.010
ABV:
7.1 %
IBU:
117
EBC:
16
IBU/OG:
1.82
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 7.500
Kukurūzų dribsniai 2.0 1.000
BEST Caramel Amber salyklas 70.1 0.500
      9.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 15.9 40 60
Simcoe 12.9 40 60
Centennial 9.4 10 5
Simcoe 13.0 10 5
Simcoe 13.0 20 0
Centennial 9.4 20 0
      140  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar BRY-97 American West Coast 11.0 85

Pastabos

Iš 11g sausų (55B), pasigaminu 2L starterio (su +150g cukraus).

Vandens korekcijai link Burton dėjau 33g gipso, 16g epsom druskos, 5g kreidos (dar reikėtų 2g stalo druskos, bet namie tik joduota..).

Vanduo: 7,4 pH
Vanduo + salyklas: 5,6 pH
Vanduo + salyklas + 5ml H3PO4 (75%): 5,2 pH

Salinta prie 66°C
Prisijungę aludariai