Informacija

Kiekis:
45 litrai
Efektyvumas:
84 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. gegužės 23 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. gegužės 28 d.

Parametrai

OG:
1.044
FG:
1.011
ABV:
4.3 %
IBU:
12
EBC:
6
IBU/OG:
0.28
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 3.200
Avižiniai dribsniai 4.0 0.800
      8.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (Czech) 3.8 60 60
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 12.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė šviežia 90.0 g Virimui 5 min.
Kalendra 15.0 g Virimui 5 min.
Ramunėlių žiedai 3.0 g Virimui 5 min.

Pastabos

Dribsniai - parduotuviniai.

50C - 15min
68C - 60min
76C - 15min

Mieles rehidratuosiu, dėsiu tik 12g visiems 45l.
Fermentacija 3d 18C pabaigti 22C

Komentarai

  • Lrytas1

    2016 m. Birželio 2 d.
    Panašu busiu padaugines kalendros, 10g matyt turėtu būti mano riba tokiam kiekiu.
  • GiN

    2016 m. Birželio 3 d.
    Traiškei kalendrą, ar ne?
  • Lrytas1

    2016 m. Birželio 3 d.
    Nu taip
  • GiN

    2016 m. Birželio 3 d.
    Jautrus tu kalendrai :) Aš į 20 litrų dėjau 13 g. ir gavosi pats tas. Ar tu ją pildamas šaldyti nufiltruoji kažkaip, ar lieka misoj? Nes mano 5 min. ir yra 5 min. :)
  • Lrytas1

    2016 m. Birželio 3 d.
    Žinom mes tavo kiekius :)
Prisijungę aludariai