Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. birželio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. liepos 8 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.008
ABV:
5.5 %
IBU:
33
EBC:
19
IBU/OG:
0.67
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Vikingmalt) 4.0 3.800
Karamelinis salyklas 243.2 0.200
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Green Bullet 13.0 17 60
Cascade 5.0 15 15
      32  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M07 British Ale (šlapios, naudotos) 60.0 84

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
DOCA18ML 0.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Salyklo malimas:
1/2 salyko sumalta labai smulkiai;
1/2 salyklo sumalta įprastai.

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užvirinta, supilta atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 9 dienos (aplinkos temperatūra 20ºC)
antrinė - 3 dienos (aplinkos temperatūra 25ºC)
Prisijungę aludariai