Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
63 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. birželio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugsėjo 3 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.013
ABV:
5.5 %
IBU:
21
EBC:
26
IBU/OG:
0.37
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 5.000
BEST Munich salyklas 15.5 0.500
BEST Caramel Light salyklas 30.0 0.250
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.250
Avižiniai dribsniai 4.0 0.200
BEST Chocolate salyklas 902.1 0.100
      6.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 15.5 3 60
Chinook 13.0 7 60
Bravo 15.5 3 15
Chinook 13.0 7 15
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M07 British Ale 12.0 76

Pastabos

Step mash: 40C(15 min) - 63C(60 min) - 72C(15min) - 78C(10 min), tekinimas 78-80C 
Prisijungę aludariai