Receptas nėra viešas!

Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. kovo 30 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. sausio 8 d.

Parametrai

OG:
1.103
FG:
1.023
ABV:
10.6 %
IBU:
30
EBC:
56
IBU/OG:
0.29
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 7.000
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 1.800
Special B 350.3 1.150
Golden Promise Pale Ale 6.0 1.000
CaraRed 40.0 0.500
      11.450

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 12.0 45 60
Amarillo 8.0 20 0
Styrian Golding (Slovenia) 5.0 20 0
      85  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast stout 1581 II gen. 120.0 78
Biofarm Doux 7.0 78

Pastabos

Pirminei savaitė-dvi Stout,
antrinei Biofarm Doux Saccharomyces cerevisiae var. bayanus
Antrinės FG 1.041

Toks vertinimas:)
Belgian Quadrupel - no foam, almost no carbonisation. Aroma is chocolate
and syrup. Tastes like kvass - sour, alcoholic. Color is nice. Very little
aftertaste besides sweet&sourness. First taste is heavy. Not a fine example
of the style.
Prisijungę aludariai