Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. sausio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. birželio 8 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.014
ABV:
4.6 %
IBU:
13
EBC:
7
IBU/OG:
0.27
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.300
BEST Kvietinis salyklas 4.0 1.900
Avižiniai dribsniai 4.0 0.400
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.100
      4.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 4.8 24 60
      24  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
M20 Bavarian Wheat 10.0 72

Pastabos

Vanduo 18,6+15,1, pH 5,4-5,5; virti 75 min
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=C93L69B

52C -- 15 min
66C -- 45 min
70C -- 30 min
76C -->
Prisijungę aludariai