Virimo informacija

Virimo pavadinimas:
Hammerschlagen
Aludaris:
Kiekis:
35.0 ltr
OG:
1.058
FG:
1.010
ABV:
6.3 %
Pirminė fermentacija:
2019-04-23
Antrinė fermentacija:
2019-05-05
Išpilstyta:
2019-06-08
Pastabos:
pH po 30 min. salinimo: 5.36

2019-05-05:
Konkursui nupilta 10l alaus (ABV: 6.3%) ir padėta į šaldytuvą skaidrėjimui.
Likę 25.5l alaus supilti į stiklinį didbutelį, dapilta 2.5l virinto vandens, kad pasiektų kakliuko viršų (ABV sumažintas nuo 6.3% iki 5.75%).

2019-05-10:
10l alaus išpilstyta ir palikta kambario temperatūroj, kad užsigazuotų.
Likę 25l palikti toliau brandintis 12~15'C patalpoje.

2019-06-08:
Išpilstyta.

Pastaba sau: Šiek tiek per saldus - kitą kartą pamažinti karamelinio.
Prisijungę aludariai