Ąžuolai nuo senų laikų yra gerbiamiausi ir seniausi medžiai Lietuvoje. Vilkmergės aludariai, atiduodami duoklę šiam didingam medžiui, išvirė Belgian Pale Ale stiliaus alaus ir jį brandino kartu su ąžuolu. T … Skaityti toliau →
Dundulio bravoras nori Jums pristatyti vieną subtiliausių savo kūrinių – Magistra. Ji mokė juoskantrybės. Prisidengus nepermatomu šydu ilgai nesileido būti pažinta. Jos būdas brendo nuo spalio mėnesio, kol p … Skaityti toliau →
Kelionės tikslas ir paragauti, ir pamatyti! … Skaityti toliau →
Šiais metais jau trečią kartą vyks žieminis alaus festivalis „Žmogšala“. Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais, festivalis keičia savo lokacijos vietą – šį kartą tai Gariūnai. Iškart visiems kyla … Skaityti toliau →
Tuk Tuk. Praeitą savaitę į alaus mylėtojų širdis pasibeldė „Genys Brewing Co“. Namų aludaris Jonas su draugu Laurynu nusprendė, kad laikas „išsikalti“ iš virtuvės puodų ir pereiti prie rimtos bravoro … Skaityti toliau →
Alaus darymas ir duonos kepimas vieni seniausių amatų, susiformavusių dar mūsų civilizacijos aušroje. Sunku nuspėti, kuris amatas senesnis, bet yra žinoma, jog seniausiame užrašytame alaus recepte, minimas būt … Skaityti toliau →
Alaus brolija tęsia tradicines paskaitas. Pristatome sausio – vasario mėnesio paskaitas. Atkreipkite dėmesį, kad ne visos paskaitos vyks Alaus namuose. … Skaityti toliau →
Kalėdos jau baigiasi, bet šaltis niekur nedingsta iš Lietuvos. Sakiškių alus išleidžia pirmąją naujieną dedikuotą šiems žiemos šalčiams. Tripelis atkeliauja iš alų verdančių vienuolių kultūros ir tur … Skaityti toliau →
Dundulio aludariai bandydami rekonstruoti kuršiško alaus skonį ir kartu su Mėnuo Juodaragiu paminėti žiemos šventes išvirė savo kuršiško alaus interpretaciją. … Skaityti toliau →
Su Puta pristato naują Kalėdinį alų … Skaityti toliau →
Tikro alaus laboratorija tęsia eksperimentų seriją ir kartu su Apynio bravoru pristato elį su Naujosios Zelandijos ir JAV apyniais - ROPA. … Skaityti toliau →
Tikro alaus laboratorija tęsia sezoninio alaus eksperimentų seriją ir kartu su Apynio bravoru pristato elį su Okeanijos apyniais. … Skaityti toliau →
Alynas pristato naują Kalėdinį alų. … Skaityti toliau →
Dūda IPA – Dundulio ir Gudijos aludarių koloboracija … Skaityti toliau →
Garrett Oliver kartu su Raudonų plytų alaus dirbtuvių aludariu išvirė alų- JAM SESSION. … Skaityti toliau →
Alaus darykla „Davra“ pristato savo naują alų – „Chicago‘s“ … Skaityti toliau →
Baltic beer star apdovanokimų apžvalga … Skaityti toliau →
Alaus brolijos paskaitos … Skaityti toliau →
Alaus brolijos paskaita "Aludario klausk drąsiai: Karpynė" su Sigitu Grigaliūnu … Skaityti toliau →
naujas Sakiškių kūrinys belgiškas šviesusis elis … Skaityti toliau →