Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. balandžio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. lapkričio 18 d.

Parametrai

OG:
1.071
FG:
1.018
ABV:
7.0 %
IBU:
69
EBC:
19
IBU/OG:
0.98
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter salyklas 5.0 5.500
BEST Vienna salyklas 9.0 0.500
BEST Caramel Aromatic salyklas 50.5 0.500
Crystal malt 130.7 0.100
      6.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 11.8 50 60
Northern Brewer (DE) 8.5 43 10
Cascade (US) 5.8 28 0
Cascade (US) 5.8 28 0
      149  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar BRY-97 American West Coast 12.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Morkos 1.8 kg Pirminei fermentacijai -

Pastabos

Single infusion mash grains for 1 hour at 158 °F (70 °C). Boil wort for 60 minutes. Add peeled and pureed organic carrots (appoximately 24 of them, depending on the size) to primary fermenter.



Komentarai

  • elis

    2017 m. Gegužės 8 d.  
    jei nedarei,tai manau,gal vistik daržoves ,dėl skonio ,spalvos ir kvapo,dėk virtas ,kokią tyrelę į salinimą ir-ar papjaustytas į pirminę-antrinę.Žiauriai skanus morkų tortas :).Planuose yra morkinis virimas tik dar vis rankos nedaeina :(.Bet čia gi tavo virimas:)
  • Crazyte

    2017 m. Gegužės 9 d.
    Dar neviriau. Galima bus pabandyti abu variantus, manau :)
    Pradžioje gal visgi prisilaikysiu originalaus recepto
  • Crazyte

    Prieš 6 d.
    Po extremalaus pilstymo, kokie nors pasiūlymai / pagalba patobulinti fermenterį, bo morkos jį nx užkimšo :(
  • darkas

    Prieš 5 d.
    Jei gerai supratau, tai fermenterio kranelį užkišo ir dėl to gavosi extremalu ? Tai mano nuomone nieko tam fermenteriui tobulinti nereikia, tokiu atveju ištrauki iš fermenterio per viršų žarnele. Aš asmeniškai nei į vieną fermenterį nedėjęs kranelio.
  • Crazyte

    Prieš 3 d.
    Man per viršų byški ekstremalu gaunas - bo labai daug dievams nueina... bet gal įgudimo reikalas
Prisijungę aludariai