Receptas / Kvietinis šviesus (Doktor G.)
Informacija
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.48
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 4.300 | 62.3 | |
Pilsnerio salyklas | 3.3 | 2.200 | 31.9 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 0.400 | 5.8 | |
6.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (DE) | 7.7 | 25 | 60 | |
Perle (DE) | 7.7 | 35 | 5 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew WB-06 | 12.0 | 86 |
Pastabos
45C - 10 min
55C - 15 min
62C - 35 min
72C - 10 min
78C - 2 min ir tekinam