Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
68 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. rugsėjo 29 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. spalio 2 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.014
ABV:
5.6 %
IBU:
19
EBC:
12
IBU/OG:
0.33
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.500
Halcyon Pale Ale salyklas 5.0 1.500
BEST Caramel Hell salyklas 30.0 0.500
      5.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Ahtanum 5.2 5 60
Chinook 13.0 10 30
Ahtanum 5.2 10 30
Chinook 13.0 10 1
Ahtanum 5.2 10 1
      45  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar BRY-97 American West Coast 12.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
virtos stambiai tarkuotos morkos 1500.0 g Pirminei fermentacijai -
Imbieras (kiekis da rneaišku) 20.0 g Pirminei fermentacijai -
Melionas visas pjaustytas be sėklų 500.0 g Antrinei fermentacijai -
Apelsinų žievelė 5.0 g Antrinei fermentacijai -
Vanilė (dar neaišku ) 1.0 g Antrinei fermentacijai -

Pastabos

64C-80min
68C->77C-20min->out
Prisijungę aludariai