Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
80 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gruodžio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gruodžio 12 d.

Parametrai

OG:
1.087
FG:
1.026
ABV:
8.0 %
IBU:
17
EBC:
81
IBU/OG:
0.20
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 5.800
BEST Special X salyklas 351.2 0.770
Special B salyklas 290.8 0.650
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.650
BEST Black salyklas 1153.6 0.130
      8.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (CZ) 4.0 40 60
Saaz (CZ) 4.0 20 15
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar London ESB 12.0 70

Pastabos

Temperatūra ir laikas:
52˚C – 15 min
61-62˚C – 60 min
68-72˚C – 30 min
78˚C – 15 min

Fermentacijos laikas apie 1 sav., brandinimo laikas 2-3 sav.
Prisijungę aludariai