Receptas / ežiukas rūke
Informacija
Parametrai
OG:
1.044
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.3 %
|
|
IBU:
8
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.17
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.500 | 48.1 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 2.500 | 48.1 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.200 | 3.8 | |
5.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 15 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 10 | 15 | |
25 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich Classic | 12.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė | 35.0 g | Virimui | 15 min. | |
Kardamonas | 6.0 g | Virimui | 15 min. | |
Ramunėlių žiedai | 5.0 g | Virimui | 15 min. |