Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
69 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 8 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. birželio 6 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.013
ABV:
5.9 %
IBU:
54
EBC:
12
IBU/OG:
0.92
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 4.500
BEST Rye Malt 8.0 1.000
      5.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 11.8 20 60
Simcoe 13.0 20 15
Amarillo 9.5 40 5
Ahtanum 5.2 40 0
      120  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
1 citrinos 1 apelsino sultys 150.0 g Virimui 10 min.
Citrinos žievelė 70.0 g Virimui 15 min.
Apelsinų žievelė 50.0 g Virimui 15 min.
Kadagio uogos 46.0 g Virimui 15 min.
Kalendru seklos 10.0 g Virimui 10 min.
Cinamonas 5.0 g Virimui 10 min.
Kardamonas 5.0 g Virimui 10 min.
Rozmarinas 5.0 g Virimui 10 min.
Lauru Lapai 2.0 g Virimui 10 min.
Prisijungę aludariai