Informacija

Kiekis:
60 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 15 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. gegužės 18 d.

Parametrai

OG:
1.047
FG:
1.012
ABV:
4.6 %
IBU:
25
EBC:
10
IBU/OG:
0.54
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 5.000
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.000
CaraBelge salyklas 32.5 1.000
TF Torrefied Wheat 5.2 0.600
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 0.500
Gliukozė 0.0 0.400
      12.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cascade (US) 5.8 90 60
Willamette 5.0 30 30
      120  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M47 Belgian Abbey 20.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė (karčioji) 40.0 g Virimui 5 min.
Kalendra 9.0 g Virimui 1 min.

Pastabos

15ml 85% f.r.
65 C-60 min
iki 72
tekinam 80 h2o
virimas 90 min
19-21C fermentavimo aplinka

pagal senesnįjį receptą, pasikoreguotą pagal turimus apynius, https://www.aludariuklubas.lt/receptas/12344-chimay-gold-blond sudėtį plius vos vos daugiau apelsino žievelės ir kalendros.
Prisijungę aludariai