Receptas / G.O.D. bike hike
Informacija
Kiekis:
60 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 15 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. gegužės 18 d.
Parametrai
OG:
1.047
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.54
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 5.000 | 40.0 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.000 | 40.0 | |
CaraBelge salyklas | 32.5 | 1.000 | 8.0 | |
TF Torrefied Wheat | 5.2 | 0.600 | 4.8 | |
Konditerinis cukrus (baltas) | 0.0 | 0.500 | 4.0 | |
Gliukozė | 0.0 | 0.400 | 3.2 | |
12.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (US) | 5.8 | 90 | 60 | |
Willamette | 5.0 | 30 | 30 | |
120 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M47 Belgian Abbey | 20.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (karčioji) | 40.0 g | Virimui | 5 min. | |
Kalendra | 9.0 g | Virimui | 1 min. |
Pastabos
15ml 85% f.r.
65 C-60 min
iki 72
tekinam 80 h2o
virimas 90 min
19-21C fermentavimo aplinka
pagal senesnįjį receptą, pasikoreguotą pagal turimus apynius, https://www.aludariuklubas.lt/receptas/12344-chimay-gold-blond sudėtį plius vos vos daugiau apelsino žievelės ir kalendros.
65 C-60 min
iki 72
tekinam 80 h2o
virimas 90 min
19-21C fermentavimo aplinka
pagal senesnįjį receptą, pasikoreguotą pagal turimus apynius, https://www.aludariuklubas.lt/receptas/12344-chimay-gold-blond sudėtį plius vos vos daugiau apelsino žievelės ir kalendros.