Informacija

Kiekis:
9 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 19 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. birželio 23 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.015
ABV:
6.4 %
IBU:
59
EBC:
25
IBU/OG:
0.93
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 2.200
BEST Caramel Amber salyklas 70.9 0.500
      2.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 3 60
Simcoe 13.0 6 30
Amarillo 9.5 6 30
Mosaic 12.5 12 5
Citra 12.0 12 5
Amarillo 9.5 6 5
Simcoe 13.0 6 5
Citra 12.0 20 0
Amarillo 9.5 20 0
Simcoe 13.0 20 0
      111  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 6.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Greipfruto žievelė 30.0 g Virimui 5 min.
Apelsinų žievelė 15.0 g Virimui 5 min.
Greipfruto sultys 50.0 g Antrinei fermentacijai 7 d.
Greipfruto žievelė 15.0 g Antrinei fermentacijai 7 d.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai