Informacija

Kiekis:
10 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 19 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. rugpjūčio 30 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.014
ABV:
6.2 %
IBU:
58
EBC:
24
IBU/OG:
0.94
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 2.400
BEST Caramel Amber salyklas 71.0 0.500
      2.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 3 60
Simcoe 13.0 6 30
Amarillo 9.5 6 30
Mosaic 12.5 12 5
Citra 12.0 12 5
Amarillo 9.5 6 5
Simcoe 13.0 6 5
Citra 12.0 6 5
Amarillo 9.5 20 0
Simcoe 13.0 20 0
Citra 12.0 20 0
      117  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 6.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 3.0 g Virimui 10 min.
Greipfruto sultys 50.0 g Pirminei fermentacijai 3 d.
Greipfruto žievelė 15.0 g Pirminei fermentacijai 3 d.

Pastabos

65-90min

Nuotraukos

Prisijungę aludariai