Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 22 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. birželio 21 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.015
ABV:
6.5 %
IBU:
26
EBC:
40
IBU/OG:
0.40
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.000
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.500
Konditerinis cukrus (rudas) 50.0 0.500
BEST Caramel Munich I salyklas 91.4 0.350
CaraCrystal salyklas 120.6 0.350
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 805.4 0.100
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.100
      6.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Challenger 7.5 25 60
Styrian Goldings 5.3 25 15
Styrian Goldings 5.3 25 5
      75  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Stambiakristalis karamelizuotas cukrus 500.0 g Virimui 5 min.
Anyžius žvaigždinis 10.0 g Virimui 10 min.
Muskato riešutas 1 arb. šaukšt. 0.0 g Virimui 10 min.
Cinamono lazdelės 2 vnt. 0.0 g Virimui 10 min.
Prisijungę aludariai