Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
87 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. sausio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. balandžio 28 d.

Parametrai

OG:
1.044
FG:
1.010
ABV:
4.4 %
IBU:
10
EBC:
7
IBU/OG:
0.23
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.8 1.740
BEST Pale Ale salyklas 6.0 1.740
Cukrus 0.0 0.250
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 3.3 0.220
      3.950

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Centennial 10.5 10 60
      10  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 11.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Makšties laktobakterijos 2.0 g - -

Pastabos

Vanduo: 25L. (8/9)
Salinimas:
67C - 60min.
77C - 10min.
Sour Wort:
0, +2,5ml. 75% fosforo r. (misos ph 4.5)
1. Atvesinti misą iki 45C
2. Įmesti 5 serbento lapus ir sloiniką vyšnių (ten kur ingredientuose cukrus)
3. laukti 32h. (mentalo ph 3.5)
4. Virti 60min.
BG: 8.2brix (1.033)
Fermentacija: 20C
Carbonation: 3.0 vol.





Prisijungę aludariai