Receptas / Klouno Serbentų Papai
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
87 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. sausio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. balandžio 28 d.
Parametrai
OG:
1.044
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
4.4 %
|
|
IBU:
10
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.23
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 1.740 | 44.1 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 1.740 | 44.1 | |
Cukrus | 0.0 | 0.250 | 6.3 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 3.3 | 0.220 | 5.6 | |
3.950 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Centennial | 10.5 | 10 | 60 | |
10 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 11.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Makšties laktobakterijos | 2.0 g | - | - |
Pastabos
Vanduo: 25L. (8/9)
Salinimas:
67C - 60min.
77C - 10min.
Sour Wort:
0, +2,5ml. 75% fosforo r. (misos ph 4.5)
1. Atvesinti misą iki 45C
2. Įmesti 5 serbento lapus ir sloiniką vyšnių (ten kur ingredientuose cukrus)
3. laukti 32h. (mentalo ph 3.5)
4. Virti 60min.
BG: 8.2brix (1.033)
Fermentacija: 20C
Carbonation: 3.0 vol.
Salinimas:
67C - 60min.
77C - 10min.
Sour Wort:
0, +2,5ml. 75% fosforo r. (misos ph 4.5)
1. Atvesinti misą iki 45C
2. Įmesti 5 serbento lapus ir sloiniką vyšnių (ten kur ingredientuose cukrus)
3. laukti 32h. (mentalo ph 3.5)
4. Virti 60min.
BG: 8.2brix (1.033)
Fermentacija: 20C
Carbonation: 3.0 vol.