Informacija

Kiekis:
29 litrai
Efektyvumas:
69 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. birželio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. liepos 25 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.015
ABV:
6.4 %
IBU:
3
EBC:
8
IBU/OG:
0.05
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 9.000
      9.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Blanc 10.5 100 1
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 76

Pastabos

46 virimui, ANGLIJA 2


7 valandos.

Virta 2019-07-04
Pilstyta 2019-07-24

Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 70,5 (pilta į 78), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai

Virta 50 min. Stiprokai, dangtis pusiau atidengtas.

Pradinis OG 16 BRIX
Galutinis FG 4 BRIX
pH po virimo 5,6
pH 4,78 po fermentacijos pilstant.

Startas su 22 C iškart dedant į 17 C aplinką, fermentacija dvi su puse savaites.
Pilstoma į butelius vienai savaitei.



Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.

Mielės 0 E
Salyklas 5,4 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 2,3 E (100 g)



Prisijungę aludariai