Informacija

Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
71 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. birželio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. liepos 4 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.014
ABV:
6.5 %
IBU:
3
EBC:
7
IBU/OG:
0.05
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 9.000
      9.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Blanc 10.5 100 1
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 78

Pastabos

46 virimui, ANGLIJA STRONG


7 valandos.

Virta 2019-07-04
Pilstyta 2019-xx-xx

Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 70,5 (pilta į 78), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai

Virta 50 min. Stiprokai, dangtis pusiau atidengtas.

Pradinis OG 16 BRIX
Galutinis FG xxxxxx BRIX
pH po virimo 5,6
pH xxxxxx po fermentacijos pilstant.

Startas su 22 C iškart dedant į 17 C aplinką, fermentacija dvi su puse savaites.
Pilstoma į butelius vienai savaitei.



Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.

Mielės 0 E
Salyklas 5,4 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 2,3 E (100 g)



Prisijungę aludariai