Informacija

Kiekis:
40 litrų
Efektyvumas:
68 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. lapkričio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. lapkričio 25 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.011
ABV:
5.8 %
IBU:
38
EBC:
34
IBU/OG:
0.69
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 8.300
BEST Caramel Munich II salyklas 121.0 1.170
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.670
Avižiniai dribsniai 4.0 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 806.0 0.130
      10.770

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 15.5 33 60
Target 10.3 37 10
Target 10.3 20 5
      90  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 24.0 80

Pastabos

BREW MONK STEPS:

PRIPILAM 40 L VANDENS

1. AUTO
 - TEMP: 42
 – POWER: 2500
 – TIMER: 15
    Beriami dribsniai
    GAMINANT PO PIRMO CIKLO SPAUSTI [AUTO]

2. AUTO
 - TEMP: 52
 - TIMER: 15
    Beriami salyklai

3. AUTO
 - TEMP: 68
 - TIMER: 90

5. AUTO – BUS GARSINIS SIGNALAS, REIKS PASPAUSTI „AUTO“
 - TEMP: 78
 - TIMER: 20

PASIEKUS 78˚C TEMPERATŪRĄ, NUTEKINAMA 24 L MISOS, PAPILDOMA 10  L 80˚C VANDENS IR PALIEKAMA UŽBAIGTI CIKLĄ. TUOMET IŠKELIAMAS IR PRAPLAUNAMAS DAR 10 L VERDANČIO VANDENS.

5. AUTO
 - TEMP: 100
 - TIMER: 90
 - POWER: 1900

6. TIMER 60 (HOP1)
SUDEDAMI PIRMI APYNIAI

7. TIMER: 10 (HOP2)
SUDEDAMI APYNIAI

8. TIMER: 5 (HOP3)
SUDEDAMI APYNIAI

9. START

Norint kažką keisti darymo metu, spausti PAUSE. Norint tęsti – AUTO.
Prisijungę aludariai