Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. gruodžio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. kovo 28 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.010
ABV:
6.2 %
IBU:
23
EBC:
11
IBU/OG:
0.40
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 5.500
BEST Caramel Light salyklas 30.0 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.120
      6.120

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 16 60
Hallertau Mittelfruh 3.5 20 15
      36  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Saflager W34/70 12.0 83

Pastabos

24 l vandens
42˚C – 15 min (dribsniai)
53˚C - 15 min.,
61˚C - 75 min.,
77˚C - 15 min
Pasiekus temp tekinam 10 l ir perliejam 7 l, paracirkuliuojam ir į pauzės pabaigą tekinam likutį.

Fermentuojam prie 12-14˚C

Tomas Sirtautas Simonas Kiela (norėčiau iš karto parašyti ,kad čia ne kritika
Prisijungę aludariai