Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. sausio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. sausio 2 d.

Parametrai

OG:
1.063
FG:
1.013
ABV:
6.6 %
IBU:
51
EBC:
15
IBU/OG:
0.82
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 6.500
BEST Caramel Amber salyklas 71.2 0.300
Avižiniai dribsniai 4.0 0.200
      7.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Laukiniai 3.0 200 60
Citra 12.0 30 0
      230  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Greipfruto žievelė 50.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

2018-05-08 – 18€

Pradinis vanduo – 20 l
Sugers 7,7 l (110%)
Nugaruos 2,4 l (10%)
Papildyti tekinant - 14 l

1. AUTO -> TEMP 42, TIMER 10, POWER 1900 - DRIBSNIAI
2. AUTO -> TEMP 53, TIMER 20, POWER 1000 - LIKĘ SALYKLAI
3. AUTO -> TEMP 69, TIMER 45
4. AUTO -> TEMP 72, TIMER 20
5. AUTO -> TEMP 78, TIMER 20 - PAPILDOM VANDENS 78˚C 14 l
6. AUTO -> BOIL, TIMER 90, POWER 700
TIMER 60 (HOP1) NAMINIAI

SAUSAM APYNIAVIMUI PO NUPYLIMO (KAI BAIGSIS FERMENTACIJA) - CITRA (9 DIENOS)
PRIMING (GAZAVIMAS) - 5 g/1 l
Prisijungę aludariai