Informacija

Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
86 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. vasario 21 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. kovo 3 d.

Parametrai

OG:
1.077
FG:
1.015
ABV:
8.0 %
IBU:
52
EBC:
72
IBU/OG:
0.68
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 7.000
BEST Munich salyklas 15.5 4.000
Amber salyklas 45.0 1.000
Abbey Malt salyklas 45.0 1.000
TF Crystal rye malt 171.6 0.700
Avižiniai dribsniai 4.0 0.600
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 803.6 0.400
juodas salyklas 1506.6 0.400
      15.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Target 14.4 100 60
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
White Labs - San Diego Super Yeast WLP090 300.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Šeivamedžio žiedai 30.0 g Antrinei fermentacijai 7 d.
Prancūziško ąžuolo drožlės, vidutiniškai skrudintos 60.0 g Statinėse 3 mėn.
Prisijungę aludariai