Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. rugsėjo 24 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. spalio 6 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.017
ABV:
5.9 %
IBU:
20
EBC:
9
IBU/OG:
0.32
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.8 2.800
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.800
TF Oat Malt 6.3 0.400
Ryžių lukštai 0.0 0.100
      6.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Hersbrucker 3.5 20 60
Citra 12.0 30 10
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M21 Belgian Wit 12.0 73

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kalcio sulfatas (gipsas) 1.0 g Salinimui 130 min.
Apelsinų žievelė (saldžioji) 35.0 g Virimui 20 min.
Kalendra 20.0 g Virimui 5 min.
Prisijungę aludariai