Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. rugpjūčio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. vasario 15 d.

Parametrai

OG:
1.102
FG:
1.023
ABV:
10.3 %
IBU:
13
EBC:
71
IBU/OG:
0.13
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 4.400
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 4.400
Crystal malt 131.1 0.500
Brown Malt salyklas 151.1 0.500
Brown Malt salyklas 151.1 0.500
Crystal malt 131.1 0.500
TF Pale Chocolate 630.5 0.200
TF Pale Chocolate 630.5 0.200
Gliukozė 0.0 0.120
Gliukozė 0.0 0.120
      11.440

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Challenger 7.5 24 60
East Kent Golding 5.5 16 15
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 3.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

https://www.alausnaminukai.lt/salyklinis-alaus-naminuku-rinkinys-londono-porteris

65˚ – 60 min
78˚ – 45 min
100 – 90 min
H1 – 60 min
H2 – 15 min

Fermentacija prie 18˚C
Prisijungę aludariai