Receptas / LEGACY Docks of London
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. rugpjūčio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. vasario 15 d.
Parametrai
OG:
1.102
|
|
FG:
1.023
|
|
ABV:
10.3 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
71
|
|
IBU/OG:
0.13
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
TF Maris Otter Pale Ale | 6.3 | 4.400 | 38.5 | |
TF Maris Otter Pale Ale | 6.3 | 4.400 | 38.5 | |
Crystal malt | 131.1 | 0.500 | 4.4 | |
Brown Malt salyklas | 151.1 | 0.500 | 4.4 | |
Brown Malt salyklas | 151.1 | 0.500 | 4.4 | |
Crystal malt | 131.1 | 0.500 | 4.4 | |
TF Pale Chocolate | 630.5 | 0.200 | 1.7 | |
TF Pale Chocolate | 630.5 | 0.200 | 1.7 | |
Gliukozė | 0.0 | 0.120 | 1.0 | |
Gliukozė | 0.0 | 0.120 | 1.0 | |
11.440 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Challenger | 7.5 | 24 | 60 | |
East Kent Golding | 5.5 | 16 | 15 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 3.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
https://www.alausnaminukai.lt/salyklinis-alaus-naminuku-rinkinys-londono-porteris
65˚ – 60 min
78˚ – 45 min
100 – 90 min
H1 – 60 min
H2 – 15 min
Fermentacija prie 18˚C
65˚ – 60 min
78˚ – 45 min
100 – 90 min
H1 – 60 min
H2 – 15 min
Fermentacija prie 18˚C