Informacija

Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. lapkričio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. lapkričio 20 d.

Parametrai

OG:
1.074
FG:
1.018
ABV:
7.3 %
IBU:
5
EBC:
15
IBU/OG:
0.07
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas Čekiškas 8.5 8.000
Cukrus 0.0 1.000
      9.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Blanc 10.5 70 2
Cascade (US) 6.0 20 2
      90  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Saflager S-23 12.0 76

Pastabos

62 virimui, 60 min Šlageris


8,5 valandos.

Virta 2021-11-20
Pilstyta 2021-12-10

Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 68 (pilta į 75), pabaiga su xx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai

Virta 60 min. Stipriai, dangtis atidengtas kai užvirė, iki to uždengtas.

Pradinis OG 18 BRIX
Galutinis FG xx BRIX
pH po virimo 5,95
pH xxx po fermentacijos pilstant, t xxx C

Startas su 21 C iškart dedant į 12 C aplinką, fermentacija 21 d. be judinimo.
Pilstoma į butelius.

Pilstymas į butelius ir gazavimas nubrauktas šaukštelis cukraus (3-4 gr/l).

Mielės 4 E
Salyklas 6,72 E (0,84 E - 1 kg)
Apyniai 1,2 E (70 g)
cukrus 3E



Prisijungę aludariai