Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
72 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. sausio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. sausio 4 d.

Parametrai

OG:
1.094
FG:
1.024
ABV:
9.3 %
IBU:
66
EBC:
133
IBU/OG:
0.70
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 4.100
Avižiniai dribsniai 4.0 1.000
BEST Kvietinis salyklas 4.8 0.800
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.750
BEST Black salyklas 1151.8 0.700
Cukrus 0.0 0.500
BEST Chocolate salyklas 901.4 0.350
      8.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cascade (US) 5.8 95 60
Cascade (US) 5.8 40 30
Cascade (US) 5.8 40 10
      175  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 1056: American Ale 12.0 75

Pastabos

Receptas iš Teksaso. Bandysiu virti Kovo mėnesį.

Mash 68C - 60 minučių. Mash out - 76C.

Viso misos 25 litrai, sparginti tiek, kol bus.

Virimas 60 minučių.

Atvėsinti iki 20C, gerai aeruoti ir supilti mieles. Fermentuoti prie 21C 2 savaites, tada coldcrashinti, užgazuoti (cukrumi, ar kaip patogiau) ir tada pilstyti. Brandinti velnias žino kiek.

Kiti dar deda šiek tiek maltodextrin dėl mouthfeel. 

Researchinsiu dar šitą receptą prieš virdamas ir patobulinsiu.


Prisijungę aludariai