Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. rugsėjo 9 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. rugsėjo 22 d.

Parametrai

OG:
1.098
FG:
1.023
ABV:
9.9 %
IBU:
51
EBC:
36
IBU/OG:
0.52
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter salyklas 5.0 8.500
BEST Munich Dark salyklas 28.0 2.500
Special B salyklas 290.8 0.400
      11.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 60 60
Centennial 10.5 35 5
      95  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 30.0 77

Pastabos

Salinimas 1. 64°- 30min 2. 72°-30min 3. Virimas kol pasieki reikiama OG. Galimi papildomi priedai kad pasiekti OG salyklo ekstraktas, cukrus. Negali buti daugiau nei 8% bendro salyklo kiekio. Butinai reikia maisto mielem. Grynas deguonis pries fermentacija. Labai gera aeracija. Naudoji antros-trecios kartos mieles arba pasidaryti starteri pries. Apynius nebutinau naudoti kokie nurodyti, svarbu IBU ~50
Prisijungę aludariai