Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 28 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. birželio 26 d.

Parametrai

OG:
1.087
FG:
1.018
ABV:
9.0 %
IBU:
54
EBC:
41
IBU/OG:
0.62
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 4.300
Traiškytos vynuogės 10.0 1.500
Melanoidinas 70.1 1.000
Amber 50.0 0.800
Special B 400.3 0.200
      7.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer 8.0 30 90
Northern Brewer 8.0 30 60
East Kent Golding 4.0 30 20
East Kent Golding 4.0 30 0
      120  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05 12.0 79
Bioferm Champ (antrinei fermentacijai) 7.0 79

Pastabos

Salinimas: 68C, 60min
Tekinimas: 78C

Pirminė fermentacija: 7 dienos
Antrinė fermentacija: 14 dienų, dedama 1.5 kg. raudonų vynuogių sutraiškytų su visais kauliukais ir odelėmis, dedamos vyno mielės
Prisijungę aludariai