Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. spalio 15 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. spalio 17 d.

Parametrai

OG:
1.058
FG:
1.016
ABV:
5.4 %
IBU:
40
EBC:
43
IBU/OG:
0.69
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vokiškas pilsnerio salyklas 3.0 3.600
CaraCrystal 120.1 1.850
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.080
      5.530

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bramling Cross (U.K.) 5.6 27 60
Bramling Cross (U.K.) 5.6 27 30
Bramling Cross (U.K.) 5.6 27 10
Bramling Cross LT 2.0 5 1
Bramling Cross (U.K.) 5.6 40 0
      126  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Lager 12.0 72

Komentarai

  • ExDigi

    2013 m. Spalio 16 d.
    Rezultatas tikiuosi bus tirštas taip kad išgėrei ir užkandai vienu metu.
  • ExDigi

    2013 m. Spalio 16 d.  
    Na šnekėjom per susitikimą su Maegnar ir jis patarė pameginti kaip jo Sweet Hart padaryti. http://www.atvirasalus.lt/alus/receptas/1562-sweetheart

    O gal tada dar IBU kilstelėti iki kokių 40+?
    Arba reikia patarimo kaip kitaip padaryti tirštą alų.
  • null

    2013 m. Spalio 16 d.
    Dekokcija
  • ExDigi

    2013 m. Spalio 16 d.
    Dekokcija su tuo kas nurodyta recepte?
  • Artis

    2013 m. Spalio 17 d.
    Dekokcija tik baziniam salyklui, tamsius į tekinimo pradžia.
Prisijungę aludariai