Informacija

Kiekis:
54 litrai
Efektyvumas:
87 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 14 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. lapkričio 4 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.008
ABV:
6.7 %
IBU:
20
EBC:
14
IBU/OG:
0.33
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.000
BEST Pale Ale salyklas 6.0 4.000
BEST Munich Dark salyklas 25.0 3.000
BEST Kvietinis salyklas 4.0 1.000
      12.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Centennial 11.0 30 50
Hops Cascade 5.4 50 10
Herkules 17.5 30 1
      110  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 22.0 86

Nuotraukos

Komentarai

  • Peckelis

    2014 m. Kovo 15 d.
    O kokiu būdu tu jas uostai?
  • Peckelis

    2014 m. Kovo 15 d.
    Laikyk, kad pajuokavau:) Principe kilo toks klausimas - ar jauti kvapą iš fermenterio, ar tankiai atidarinėji fermenterį, kad vis pažiūrėt, ar mielės netinginiauja, nu, ir tuo pačiu apuostai:))
  • Samanis

    2014 m. Kovo 16 d.
    Su BRY mielem ta redbuliu fermenravom. Tai smarve buvo tikrai kaip is kanalizacijos, negalvojau kad cia del mieliu...
Prisijungę aludariai