Informacija

Kiekis:
29 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gegužės 29 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. birželio 9 d.

Parametrai

OG:
1.041
FG:
1.006
ABV:
4.7 %
IBU:
24
EBC:
7
IBU/OG:
0.59
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 5.0 3.000
Bazinis salyklas 5.5 2.000
Cukrus 0.0 0.250
      5.250

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hersbrucker (German) 3.0 35 60
Citra 12.0 10 60
Citra 12.0 40 1
Hallertauer Hersbrucker 3.0 15 1
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew WB-06 12.0 86

Pastabos

Salinimas t-73, 15Ltr H2O (mentalo t-64)- 60min; tekinimas t-80 H2O.
Fermentuota kai aplinkos t~22-24.
Prisijungę aludariai