Informacija

Kiekis:
10 litrų
Efektyvumas:
67 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. sausio 11 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. balandžio 27 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.016
ABV:
5.6 %
IBU:
55
EBC:
48
IBU/OG:
0.93
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter 6.0 1.800
BEST Munich Dark salyklas 25.0 0.300
Avižiniai dribsniai 4.0 0.300
Brown Malt 150.6 0.200
CaraCrystal 120.6 0.200
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.100
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 807.6 0.080
      2.980

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 12.9 14 60
Willamette 6.9 15 15
Cascade (U.S.) 8.0 15 5
Jarrylo 15.0 20 0
      64  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
M07 British Ale 12.0 73

Pastabos

Vanduo: 21l. (8l. salinimui, 13l. tekinimui) +2,5g. gipso, +0,5g. druskos, +2ml. fosforo r. 
Salinimas: 50C - 10min
                 65C - 60min
                 78C - 10min
BG: 1.054 (13,4brix)
Prisijungę aludariai