Receptas / Ohio Pale Ale
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. vasario 20 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. kovo 9 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.57
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.000 | 75.5 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 1.000 | 18.9 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.300 | 5.7 | |
5.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Columbus | 16.0 | 12 | 80 | |
Cascade (US) | 5.8 | 10 | 25 | |
Cascade (US) | 5.8 | 15 | 15 | |
Cascade (US) | 5.8 | 15 | 0 | |
Mt. Hood | 6.0 | 30 | 0 | |
82 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 79 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 7.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
Salinimas:
47C - 5min.
57C - 10min.
67C - 40min.
73C - 30min.
78C - 10min.
47C - 5min.
57C - 10min.
67C - 40min.
73C - 30min.
78C - 10min.