Virimo informacija

Virimo pavadinimas:
SODYBOS ᛝ Voss Kveik
Aludaris:
Kiekis:
40.0 ltr
OG:
1.054
FG:
1.011
ABV:
5.6 %
Pirminė fermentacija:
2020-07-01
Antrinė fermentacija:
-
Išpilstyta:
2020-07-15
Pastabos:
Salyklai:
5 kg Viking Pils
3 kg Viking Kvietinis
2 kg Viking Munich Light
0.5 kg Chateau rūgštinis

Apyniai: Styrian Dana (9.9%) - 100g likus 15 min.

Mielės: Voss Kveik, džiovintos/šaldytos (darytas starteris)

Virimo info:

Salinta 66~67'C, beveik 2 valandas.
pH po 15-20 min. salinimo: 5.8
pH po tekinimo: pirmoko: 5.6, kartu su antroku: 6.15
Virta apie 40 min.
OG: 1.054

Išpilstant, gazavimui dėta 340g dekstrozės į 38l alaus (2.8 vol).


Prisijungę aludariai