Receptas / Pirties
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
74 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. birželio 6 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.47
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.200 | 96.8 | |
Gliukozė | 0.0 | 0.140 | 3.2 | |
4.340 |
Pastabos
4ml.85%fosf.r
50 C-20 min.
dedam šviežią 1/4 beržinės vantos
66>64C-60min.
72C-10min
keliam iki78C->out
tekint 2ml.fosf.r
verdant 20min 1/4 iki pusės beržinės vantos.
0 min ją nardinam iki galo plius sauja šviežių jazmino žiedų.
50 C-20 min.
dedam šviežią 1/4 beržinės vantos
66>64C-60min.
72C-10min
keliam iki78C->out
tekint 2ml.fosf.r
verdant 20min 1/4 iki pusės beržinės vantos.
0 min ją nardinam iki galo plius sauja šviežių jazmino žiedų.