Informacija

Kiekis:
4 litrai
Efektyvumas:
62 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. birželio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. liepos 10 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.013
ABV:
4.9 %
IBU:
35
EBC:
31
IBU/OG:
0.71
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Munich Dark salyklas 28.0 1.100
      1.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Ahtanum 3.8 5 60
Ahtanum 3.8 5 30
Ahtanum 3.8 10 15
Ahtanum 3.8 5 5
      25  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M54 Californian Lager 3.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 1.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Salinimas:
30 min: 62.0C -> 65.5C
30 min: 65.5C -> 65.0C
20 min: 65.0C -> 67.5C
20 min: 67.5C -> 67.0C
20 min: 67.0C -> 69.5C
30 min: 69.5C -> 72.0C

Fermentacija per karščius - pirmas tris paras fermenteris dalinai pamerktas vonioj, temperatūra lėtai kilo 16C -> 26C, paskui svyravo 18-21 C.
Prisijungę aludariai