Receptas / Erstikio ALAUS MIDUS
Informacija
Parametrai
OG:
1.070
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
7.6 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
19
|
|
IBU/OG:
0.34
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas "Maltosa" | 3.0 | 2.100 | 62.7 | |
Medus | 2.0 | 0.650 | 19.4 | |
Miuncheno salyklas (iš Alutekso) | 13.0 | 0.500 | 14.9 | |
Karamelinis sayklas (iš Alutekso) | 220.2 | 0.100 | 3.0 | |
3.350 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Spalt Select (German) | 5.0 | 15 | 60 | |
Spalt Select (German) | 5.0 | 20 | 15 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-33 (prieš tai vieną kartą naudotos) | 60.0 | 83 |
Pastabos
Salinimas: 85min 64C->62C
Medus dedamas į misą išjungus ugnį ir misai atvėsus iki 90C.
Pirminė fermentacija - 12 dienų.
Medus dedamas į misą išjungus ugnį ir misai atvėsus iki 90C.
Pirminė fermentacija - 12 dienų.
erstikis
2011 m. Gruodžio 31 d.