Receptas / Žirmūnų kartusis 2016 (vasaros vidurys)
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. liepos 20 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. liepos 20 d.
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
38
|
|
EBC:
31
|
|
IBU/OG:
0.65
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 7.0 | 3.500 | 58.3 | |
Čekiškas bazinis salyklas | 3.0 | 1.500 | 25.0 | |
CaraCrystal | 120.2 | 1.000 | 16.7 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Olicana | 6.0 | 40 | 60 | |
Olicana | 6.0 | 25 | 30 | |
Olicana | 6.0 | 20 | 1 | |
85 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar BRY-97 American West Coast | 12.0 | 75 |
Pastabos
Salinimo temperatūra 67°C.
Apyniai, kur laikas 1 min. - dedami baigus virimą ir laikomi, kol misa ataušta. Jie skirti aromatui.
Apyniai, kur laikas 1 min. - dedami baigus virimą ir laikomi, kol misa ataušta. Jie skirti aromatui.
AntaKalnietis
2016 m. Liepos 21 d.GiN
2016 m. Liepos 21 d.Dainius yra viręs su jais, gal papasakos?
Aprašymas čia: http://www.britishhops.org.uk/olicana/
Dainius
2016 m. Liepos 22 d.