Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. liepos 20 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. liepos 20 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.015
ABV:
5.8 %
IBU:
38
EBC:
31
IBU/OG:
0.65
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 7.0 3.500
Čekiškas bazinis salyklas 3.0 1.500
CaraCrystal 120.2 1.000
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Olicana 6.0 40 60
Olicana 6.0 25 30
Olicana 6.0 20 1
      85  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar BRY-97 American West Coast 12.0 75

Pastabos

Salinimo temperatūra 67°C.

Apyniai, kur laikas 1 min. - dedami baigus virimą ir laikomi, kol misa ataušta. Jie skirti aromatui.

Komentarai

  • AntaKalnietis

    2016 m. Liepos 21 d.
    Įdomūs negirdėti apyniai. Kokie įspūdžiai apie juos?
  • GiN

    2016 m. Liepos 21 d.
    Kol kas negaliu nieko pasakyti, virsiu kitą savaitę.

    Dainius yra viręs su jais, gal papasakos?

    Aprašymas čia: http://www.britishhops.org.uk/olicana/

  • Dainius

    2016 m. Liepos 22 d.
    Deja, deja, dar laukia savo eilės :)
Prisijungę aludariai