Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
56 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. liepos 21 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugpjūčio 19 d.

Parametrai

OG:
1.037
FG:
1.011
ABV:
3.3 %
IBU:
26
EBC:
19
IBU/OG:
0.72
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Vikingmalt) 5.0 3.800
Karamelinis salyklas 241.6 0.200
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 11.0 12 60
Brewer's Gold 4.0 15 15
      27  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-33 12.0 69

Pastabos

Salinimas:
• pilama 8L / 55ºC vandens;
• 10 min 50ºC (1:2);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• 80 min 65ºC (1:3);
• 1/3 mentalo užvirinama, grąžinama atgal;
• 2 min 75ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+16L);

Fermentacija:
pirminė - 6 dienos
antrinė - 3 dienos
Prisijungę aludariai