Receptas / 103 Kotrynos poniai
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
69 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugpjūčio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugpjūčio 22 d.
Parametrai
OG:
1.076
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
7.6 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
72
|
|
IBU/OG:
0.30
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.250 | 67.0 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 1.050 | 13.4 | |
BEST Rūkytas salyklas | 5.5 | 0.530 | 6.8 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 802.4 | 0.500 | 6.4 | |
BEST Caramel Munich III salyklas | 165.9 | 0.500 | 6.4 | |
7.830 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 12 | 60 | |
Cascade (US) | 5.8 | 13 | 30 | |
Fuggle (US) | 4.8 | 12 | 30 | |
First Gold | 7.5 | 13 | 0 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 13.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kava | 21.0 g | Antrinei fermentacijai | - |
Pastabos
Imperinis rūkytas porteris
salinimas 67C-90min
fermentacija 21C
salinimas 67C-90min
fermentacija 21C
Komentarai
-
elis
2017 m. Gruodžio 21 d.Aludarių taurė 2017m.
Porters & Stouts : Robust Porter 3 vieta
-
elis
2018 m. Gegužės 25 d.AT2018m. Porterių sesijos 2 vieta
-
SlavkaM
2019 m. Balandžio 13 d.Sveiki, kokiame pavidale reikia dėti kavą? -
elis
2019 m. Balandžio 13 d.Nusiperki pačią kvapniausią nerūgščią pupelinę kavą ,užsipili šaltu, pageidautina minkštu vandeniu ir statai į šaldytuvą kokiai savaitei.Ištrauką į antrinės pabaigą ar prieš išpilstymą. -
SlavkaM
2019 m. Balandžio 13 d.ačiū :)
Aludarių Taurė 2018
2018 m. gegužės 13 d.Parodyk, ką gali 2016
2016 m. gruodžio 10 d.Aludarių Taurė 2017
2017 m. balandžio 30 d.