Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
69 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugpjūčio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugpjūčio 22 d.

Parametrai

OG:
1.076
FG:
1.017
ABV:
7.6 %
IBU:
23
EBC:
72
IBU/OG:
0.30
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2018

    2018 m. gegužės 13 d.
    Vieta: II
    Kategorija: English and American ales
    Surinkti taškai: 27.64
  • Parodyk, ką gali 2016

    2016 m. gruodžio 10 d.
    Vieta: III
    Kategorija: Vyrų vertinimo komisija
    Surinkti taškai: 36.14
  • Aludarių Taurė 2017

    2017 m. balandžio 30 d.
    Vieta: III
    Kategorija: Stautas ir Porteris
    Surinkti taškai: 301.00

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.250
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 1.050
BEST Rūkytas salyklas 5.5 0.530
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 802.4 0.500
BEST Caramel Munich III salyklas 165.9 0.500
      7.830

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 12 60
Cascade (US) 5.8 13 30
Fuggle (US) 4.8 12 30
First Gold 7.5 13 0
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 13.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kava 21.0 g Antrinei fermentacijai -

Pastabos

Imperinis rūkytas porteris 
salinimas 67C-90min
fermentacija 21C

Komentarai

  • elis

    2017 m. Gruodžio 21 d.
    Aludarių taurė 2017m. 

    Porters & Stouts : Robust Porter 3 vieta 

  • elis

    2018 m. Gegužės 25 d.
    AT2018m. Porterių sesijos 2 vieta
  • SlavkaM

    2019 m. Balandžio 13 d.
    Sveiki, kokiame pavidale reikia dėti kavą?
  • elis

    2019 m. Balandžio 13 d.
    Nusiperki pačią kvapniausią nerūgščią pupelinę kavą ,užsipili šaltu, pageidautina minkštu vandeniu ir statai į šaldytuvą kokiai savaitei.Ištrauką į antrinės pabaigą ar prieš išpilstymą.
  • SlavkaM

    2019 m. Balandžio 13 d.
    ačiū :)

Prisijungę aludariai