Receptas / Stipruolis
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
58 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugpjūčio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugsėjo 30 d.
Parametrai
OG:
1.085
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
9.2 %
|
|
IBU:
44
|
|
EBC:
76
|
|
IBU/OG:
0.52
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich salyklas | 15.5 | 5.500 | 51.4 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.000 | 37.4 | |
Crystal malt | 131.2 | 0.400 | 3.7 | |
Special B salyklas | 292.4 | 0.400 | 3.7 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 807.2 | 0.400 | 3.7 | |
10.700 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Saflager W34/70 | 12.0 | 83 |
Pastabos
http://www.beeradvocate.com/mag/1135/jamil-zainasheff/
Salinimas 65C
Fermentacija 12c
Vanduo: http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=CXV4ZX0
Salinimas 65C
Fermentacija 12c
Vanduo: http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=CXV4ZX0
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
9.0
(1 balsas)
Baltijos Puta
2020 m. vasario 22 d.