Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugsėjo 12 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugsėjo 13 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.014
ABV:
5.4 %
IBU:
124
EBC:
22
IBU/OG:
2.27
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.8 3.000
Pale Ale salyklas 8.5 1.000
Karamelinis salyklas (Maltosa) 251.0 0.180
      4.180

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Marynka 2.0 350 60
Marynka 2.0 200 10
      550  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar BRY-97 American West Coast 20.0 75

Pastabos

Salinimo temperatūra 67°C.

Komentarai

  • GiN

    2016 m. Rugsėjo 13 d.
    Derliaus alus išvirtas, ačiū Regiui už šviežią Marynką! :)
  • Overli

    2016 m. Rugsėjo 14 d.
    Įdomiai, nieko nėra Lietuviško, o stilius Lietuviškas sodybos alus:)
  • GiN

    2016 m. Rugsėjo 15 d.
    Taigi čia stilius taip vadinasi. Juk jeigu IPA išverdi iš lietuviško salyklo, nesakai, kad tai ne IPA :) O šiaip tai bazinis ir karamelinis salyklai - lietuviški, apyniai - taip pat Lietuvoje auginti. Nelietuviškas tik 1 kg pale ale sakyklo ir mielės, va ;)
Prisijungę aludariai