Receptas / DeReMa
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugsėjo 12 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugsėjo 13 d.
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
124
|
|
EBC:
22
|
|
IBU/OG:
2.27
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.8 | 3.000 | 71.8 | |
Pale Ale salyklas | 8.5 | 1.000 | 23.9 | |
Karamelinis salyklas (Maltosa) | 251.0 | 0.180 | 4.3 | |
4.180 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar BRY-97 American West Coast | 20.0 | 75 |
Pastabos
Salinimo temperatūra 67°C.
GiN
2016 m. Rugsėjo 13 d.Overli
2016 m. Rugsėjo 14 d.GiN
2016 m. Rugsėjo 15 d.