Receptas / Avižinis stautas
Informacija
Kiekis:
42 litrai
Efektyvumas:
84 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugsėjo 12 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. gruodžio 6 d.
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
72
|
|
IBU/OG:
0.58
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 6.000 | 66.7 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 2.000 | 22.2 | |
Roasted barley | 1008.8 | 1.000 | 11.1 | |
9.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.5 | 100 | 60 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 22.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Vanilė | 4.0 g | Antrinei fermentacijai | - |
Pastabos
47c 20min
66c 40min
72c 15min
76C 15min
Fermentacija 18C
Fermentacija 18C