Receptas / Įlanka
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
40 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugsėjo 18 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. lapkričio 8 d.
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
28
|
|
IBU/OG:
0.56
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (šviesus) | 15.0 | 3.400 | 63.8 | |
BEST Munich Dark salyklas | 28.0 | 1.500 | 28.1 | |
CaraRed salyklas | 50.0 | 0.400 | 7.5 | |
BEST Skrudinti miežiai | 1303.0 | 0.030 | 0.6 | |
5.330 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Sladek | 6.8 | 33 | 60 | |
Fredos Derlingieji | 3.0 | 30 | 15 | |
63 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kadagio uogos | 5.0 g | Virimui | 15 min. | |
Airiška kerpena | 5.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
Aromatiniai apyniai lietuviški kaimiški, nežinomos kilmės ir alfa rūgšties