Receptas / Krioklys
Informacija
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
16
|
|
IBU/OG:
0.49
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 2.200 | 44.0 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 1.500 | 30.0 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 1.000 | 20.0 | |
BEST Caramel Hell salyklas | 30.0 | 0.300 | 6.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 20 | 60 | |
Tettnanger (DE) | 4.5 | 20 | 40 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 20 | 20 | |
Tettnanger (DE) | 4.5 | 20 | 0 | |
80 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M76 Bavarian Lager | 12.0 | 78 |
Pastabos
1:2 50C-20min
1/3 dekokcija 15 min
1:3 66C-60min
1/3 dekokcija
70C-10min
76C --->out
tekinam iki 1,012 (toliau bėga lukštų kartumas)
90min virimas
h2o puse kiekio dejonizuoto +antakalnio čiaupo +2ml 85%f.r. +tekinimui 1,5ml 85%f.r.
fermentacija 10 laipsnių aplinkoje.
geras vasarinis lageris.noretusi geresnes putos
kitą karta padidinti karamelinio ir OG ir IBU
1/3 dekokcija 15 min
1:3 66C-60min
1/3 dekokcija
70C-10min
76C --->out
tekinam iki 1,012 (toliau bėga lukštų kartumas)
90min virimas
h2o puse kiekio dejonizuoto +antakalnio čiaupo +2ml 85%f.r. +tekinimui 1,5ml 85%f.r.
fermentacija 10 laipsnių aplinkoje.
geras vasarinis lageris.noretusi geresnes putos
kitą karta padidinti karamelinio ir OG ir IBU