Receptas / 1664 Blanc
Informacija
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
11
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.18
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.500 | 38.5 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 2.000 | 30.8 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 1.000 | 15.4 | |
Spraginti kviečiai "Torrefied Wheat" | 4.0 | 1.000 | 15.4 | |
6.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Spalt Select (DE) | 4.5 | 20 | 60 | |
Mosaic | 12.5 | 5 | 15 | |
Mosaic | 12.5 | 10 | 0 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 72 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (karčioji) | 20.0 g | Virimui | 15 min. | |
Apelsinų žievelė (saldžioji) | 20.0 g | Virimui | 15 min. | |
Kalendra | 20.0 g | Virimui | 15 min. |