Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
73 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. kovo 25 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. balandžio 18 d.

Parametrai

OG:
1.035
FG:
1.011
ABV:
3.2 %
IBU:
11
EBC:
6
IBU/OG:
0.31
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.400
Ryžių dribsniai 0.0 0.480
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.240
BEST Munich salyklas 15.5 0.240
Kukurūzų dribsniai 2.0 0.240
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.120
      3.720

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Marynka 0.6 120 60
Marynka 0.6 60 30
Citra 12.0 24 0
      204  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M76 Bavarian Lager 120.0 70

Komentarai

  • AndriusK

    2017 m. Kovo 25 d.
    Kiek c fermentacija?
  • elis

    2017 m. Kovo 26 d.  
    10C
    Apyniai nežinom laukiniai, nnors spurgų ir didelių esti, nusprendžiau , kad marynka, nes SA kažkada buvo šviežia šakelė apynių , tai ir forma ir kvapas labai panašus.virsiu arbatą ir bandysiu dozuoti.
  • GiN

    2017 m. Kovo 26 d.
    Kam gliukozė recepte?
  • elis

    2017 m. Kovo 26 d.  
    Kad gazo alkoholį recepte matyt
  • GiN

    2017 m. Kovo 27 d.
    Aišku, daugiau klausimų neturiu :)
Prisijungę aludariai