Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
67 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gegužės 9 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. birželio 7 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.011
ABV:
5.8 %
IBU:
22
EBC:
7
IBU/OG:
0.40
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 6.000
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Chinook 14.6 15 60
Chinook 14.6 5 0
Chinook 14.6 30 0
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Saflager W34/70 trečia karta 500.0 80

Pastabos

16 virimui, Chinook Premium.
Virta 2017-05-15
Pilstyta 2017-06-06

Pradinis vandens kiekis 18 l
Antroko tekinimas 14 l
Salinta 69 (pilta į 74), pabaiga su 66. Iki pabaigos nešildyta.
Nuimta nešildant, antrokui 73, laikyta 10 min.

15 g apynių 60 min, nuimant nuo ugnies 5 g Chinook.
Virta 75 min.

Pradinis OG xxxxxxxx BRIX 13.5
Galutinis FG xxxxxxx BRIX 2.8

Startas su 23 C iškart dedant į 12 C aplinką, patyrusios mielės, toliau fermentacija prie 12C, dvi savaites
Diacetyl rest, antrinės nedaroma
Trys dienos sauso apyniavimo pradiniam fermentery.

Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-5 gr/l. Kelias pirmas dienas pavartoma.

Mielės 0 E
Salyklas 5 E
Apyniai 2,5 E
Prisijungę aludariai