Receptas / Chinook Premium
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gegužės 9 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. birželio 7 d.
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.40
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 6.000 | 100.0 | |
6.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Saflager W34/70 trečia karta | 500.0 | 80 |
Pastabos
16 virimui, Chinook Premium.
Virta 2017-05-15
Pilstyta 2017-06-06
Pradinis vandens kiekis 18 l
Antroko tekinimas 14 l
Salinta 69 (pilta į 74), pabaiga su 66. Iki pabaigos nešildyta.
Nuimta nešildant, antrokui 73, laikyta 10 min.
15 g apynių 60 min, nuimant nuo ugnies 5 g Chinook.
Virta 75 min.
Pradinis OG xxxxxxxx BRIX 13.5
Galutinis FG xxxxxxx BRIX 2.8
Startas su 23 C iškart dedant į 12 C aplinką, patyrusios mielės, toliau fermentacija prie 12C, dvi savaites
Diacetyl rest, antrinės nedaroma
Trys dienos sauso apyniavimo pradiniam fermentery.
Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-5 gr/l. Kelias pirmas dienas pavartoma.
Mielės 0 E
Salyklas 5 E
Apyniai 2,5 E
Virta 2017-05-15
Pilstyta 2017-06-06
Pradinis vandens kiekis 18 l
Antroko tekinimas 14 l
Salinta 69 (pilta į 74), pabaiga su 66. Iki pabaigos nešildyta.
Nuimta nešildant, antrokui 73, laikyta 10 min.
15 g apynių 60 min, nuimant nuo ugnies 5 g Chinook.
Virta 75 min.
Pradinis OG xxxxxxxx BRIX 13.5
Galutinis FG xxxxxxx BRIX 2.8
Startas su 23 C iškart dedant į 12 C aplinką, patyrusios mielės, toliau fermentacija prie 12C, dvi savaites
Diacetyl rest, antrinės nedaroma
Trys dienos sauso apyniavimo pradiniam fermentery.
Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-5 gr/l. Kelias pirmas dienas pavartoma.
Mielės 0 E
Salyklas 5 E
Apyniai 2,5 E