Receptas / Belgijas neypatingas
Informacija
Kiekis:
22 litras
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. liepos 9 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. rugpjūčio 6 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
12
|
|
IBU/OG:
0.43
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 6.200 | 98.4 | |
Karamelinis | 203.4 | 0.100 | 1.6 | |
6.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tradition | 4.3 | 28 | 10000 | |
Apollo | 19.0 | 10 | 30 | |
Centennial | 9.6 | 20 | 10 | |
58 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew Abbaye 2 karta | 100.0 | 85 |
Pastabos
18 virimui, Belgijas neypatingas.
Virta 2017-07-23
Pilstyta 2017-xx-xx
Pradinis vandens kiekis 18 l
Antroko tekinimas 14 l
Salinta 67 (pilta į 73), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta.
Nuimta fly spargingu iš rankos (testas).
10 g apollo apynių 30 min, vėliau 20 g centennial 10 min. Metaliniuose sietukuose iš kinijos, labai pasiteisino.
Virta 30 min.
Pradinis OG xxxxxxxx BRIX 13
Galutinis FG xxxxxxx BRIX 2, tiksliai pagal planą
Startas su (nematuota) C iškart dedant į 16 C aplinką, patyrusios mielės nu praeito belgiško, toliau fermentacija prie 16C, dvi savaites
4 dienos sauso apyniavimo pradiniam fermentery.
Mielės kaip išprotėję, pirmą kartą putos pasiekė dangtį :D ant dangčio 18 laipsnių beje.
Atidarant tinkliukas nukrito į dugną, ištraukta su ranka :D
Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l. Kelias pirmas dienas pavartoma.
Mielės 0 E
Salyklas 5 E
Apyniai 2 E
Virta 2017-07-23
Pilstyta 2017-xx-xx
Pradinis vandens kiekis 18 l
Antroko tekinimas 14 l
Salinta 67 (pilta į 73), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta.
Nuimta fly spargingu iš rankos (testas).
10 g apollo apynių 30 min, vėliau 20 g centennial 10 min. Metaliniuose sietukuose iš kinijos, labai pasiteisino.
Virta 30 min.
Pradinis OG xxxxxxxx BRIX 13
Galutinis FG xxxxxxx BRIX 2, tiksliai pagal planą
Startas su (nematuota) C iškart dedant į 16 C aplinką, patyrusios mielės nu praeito belgiško, toliau fermentacija prie 16C, dvi savaites
4 dienos sauso apyniavimo pradiniam fermentery.
Mielės kaip išprotėję, pirmą kartą putos pasiekė dangtį :D ant dangčio 18 laipsnių beje.
Atidarant tinkliukas nukrito į dugną, ištraukta su ranka :D
Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l. Kelias pirmas dienas pavartoma.
Mielės 0 E
Salyklas 5 E
Apyniai 2 E